BUDE VÁM TO CHUTNAT?

Klademe si neustále tutéž otázku: "Bude vám to chutnat?"

Každý den, když finalizujeme novou várku něčeho dobrého, když posuzujeme výsledek nové receptury, když se rozhodujeme, jestli to či ono zaujme ... tak se imrvére ptáme sami sebe: "Bude VÁM náš sirup chutnat?  Všem VÁM, našim zákazníkům, naším odběratelům, všem Vám, které naše produkty oslovily a kteří se pro ně k nám vracíte. 

V naší manufaktuře vše důkladně testujeme, jak po stránce kvality ... tak také chuti. Do distribuce, tedy za Vámi všemi, posíláme až produkt, který nám všem chutná a který splňuje to, co od něho očekáváme. A pak jednoznačně zaujme místo v našem domácím špajzu k následnému použití. Tedy vše co sami vymyslíme a vyrobíme si pak také hojně užíváme. Vše je o celkovém smýšlení. Pracovat s lidmi, které jejich práce baví, kteří stále přemýšlejí a vylaďují pracovní postupy i chutě produktů. A my jsme moc rádi, že v našem týmu jsou kolegové a kolegyně, kteří s těmito postoji přirozeně rezonují.

V souvislosti s tím na sebe musíme ještě něco prásknout. Sladce opojná vůně vánočního sirupu se v těchto dnech vine naší provozovnou všemi směry. A protože jsme tým, který sladkému holduje, tak si také na svačinu dopřejeme třeba kus domácího štrůdlu nebo povidlové buchty, k limonáda s některým z našich sirupů. No a večer doma? Hrnek horkého čaje s vánočním sirupem, do toho trochu tuzemáčku. To je pak teprve to pravé blaho! 

Který ze sirupů jsme si oblíbili? Chutnají nám všechny, ale teď, co jsme vykutili zbrusu nový postup na výrobu meduňkového, ten jsme si zamilovali. Jestli pamatujete takové ty dřívější sirupy na uklidnění z předlistopadových lékáren (tuším Passit a Novopassit se to jmenovalo), tak už se tomu pomalu blížíme. Je to skutečný balzám na napjaté nervy. Nicméně je to ještě pořád potravina, sirup pro radost a pohlazení chuťových pohárků. Z ovocných sirupů naše osobní preference doslova a do písmene kopírují poptávku. Vede jahodový, těsně následován malinovým a pak lesní směs. Prostě klasika, po které se také můžeme utlouct. 

Zcela samostatnou kapitolou našich osobních chuťových preferencí je pečený kečup. Trochu jsme o něm už psali v našem blogu. Pečený kečup je něco unikátního, což nás ovšem vůbec nenapadlo před těmi dvěmi lety, když jsme s ním začínali. Normálně dá jíst lžící přímo ze sklenice, jen tak bez ničeho. Pokud byste nemohli třeba odolat. :-)  A navíc patří také k produktům, ke kterým se i VY, naši milí zákazníci, rádi vracíte.

Richard Sklář

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení