Dr.Munzinger ovocný řez - rakytník 50 g
Kód: 24.708.Související produkty

Nezaměnitelná vůně a nádherná barva levandule je spojená s Francií a oblastí Provence. Základ sirupu tvoří macerát květů levandule, který si sami připravujeme v naší rodinné manufakturní výrobě. Vychutnejte si vonný doušek tohoto lahodného sirup a připravte si třeba osvěžující levandulovou limonádu anebo čaj ochucený levandulovým sirupem Naturprodukt.

Sirup vyrobený z voňavých a zralých meruněk. Nezaměnitelná charakteristická chuť původního ovoce přidává v chladných dnech trochu letního tepla a v parných obdobích zase poskytuje lahodné osvěžení. Tento meruňkový sirup je vynikajícím přítelem ledových tříští i smetanových a tvarohových zmrzlin.

Okurková limonáda provoní a osvěží každičký den. Sirup připravený z plodů salátové okurky je vynikajícím společníkem každého žíznivce. Připravuje poctivě, z čerstvých plodů okurky. Nalijte 4 cl sirupu, přidejte patřičné množství vody či perlivé minerálky, pak třeba ještě snítku máty a plátek limetky či citronu a voňavá, osvěžující limonáda je v cukuletu připravená k servírování.
Detailní popis produktu
Dr.Munzinger ovocné řezy jsou vyrobeny z vysoce hodnotných a ryze rostlinných surovin, které rychle a zdravě doplňují energetické zásoby organizmu. Díky praktickému balení, řez je rozdělený na 8 malých kousků, jsou ideálním řešením pro sport, volný čas nebo jako plnohodnotná svačinka do práce či do školy. Tenký oplatek pokrývá ovocný řez z přírodního ovoce a tím umožňuje přímou konzumaci bez ulepených rukou. Šetrné zpracování bez tepelných úprav zajišťuje nejlepší možné uchovávání obsažených látek. Abychom zaručili vysokou kvalitu, podléhá naše výroba přísným kontrolám.Návod k použití
Doplnění energie, sport. Kdykoli během dne, nejlépe mezi hlavními jídly jako lehká svačinka. Vhodné i pro sportovce.
Upozornění: Pro děti od 3 let.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením
Složení
Sušené hrozny 22%, invertní cukrový sirup, cukr, mandle, sušené meruňky 7%, sójová mouka, ovesné vločky, sušená jablka 5%, loupaná pohanka, pšeničná mouka, sušené fíky, med, sójová moučka, škrob, přírodní aroma, maltodextrin, rostlinný tuk (palmový), kyselina: kyselina citrónová, askorbová, jablečná, sušené plody rakytníku 1%, rýžová mouka, rostlinný olej (slunečnicový, olivový), fruktóza. Může obsahovat skořápkové plody a arašídy.
Výživové hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 1 470 kJ / 351kcal; Tuky 8,1 g, z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 1,2 g; Sacharidy 59,3 g, z toho cukry 41 g; Vláknina 6,7 g; Bílkoviny/Bielkoviny 8 g; Sůl/Soľ < 0,1 g.
Výrobce/ Výrobca: Dr. Munzinger GmbH & Co.KG, Am Schlichtfeld 4, D-82541 Münsing, Německo.
Distribuce: Naturprodukt CZ spol. s r.o., Na Viničkách 638, 250 92 Šestajovice, Česká republika, www.naturprodukt.cz
Distribútor: NATURPRODUKT spol. s r.o., Nádražná 20, 900 28 Ivanka pri Dunaji, Slovenská republika, www.naturprodukt.sk
Doplňující informace
Dodavatel na trh | Naturprodukt CZ spol. s r.o. |
Země původu | Německo |
Charakteristika | Potraviny |
Čárový kód | 8595026109322 |
Forma | 50 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Dr. Munzinger GmbH & Co. KG je rodinný podnik, který před více než 30 lety založil Dr. Bernd Munzinger, nyní společnost vede druhá generac, sourozenci Christine a Michael Munzingerovi.
Společnost byla založena v bavorském předhůří Alp. A jak říkají u Dr. Munzingera: "Mnoho lidí zná naše ovocné řezy z raných dob – tehdy byly k dostání pouze v lékárnách".
Naše umístění uprostřed přírody se perfektně hodí k našim přírodním ovocným řezům a zároveň představuje motivující prostředí pro zaměstnance.
Kromě rozšíření stávajícího sortimentu ovocných řezů byly vyvinuty také nové produktové skupiny:
nejprve ovocné tyčinky v čokoládě s vitamíny a později medvídci z ovocné šťávy. Novinkou v sortimentu jsou menší formáty ovocných řezů, ovocné řezy pro děti.
V roce 2001 byla postavena nová budova společnosti s výrazně vylepšenými procesy a dalším kvalitativním skokem, a to i zavedením interní laboratoře.První certifikace podle IFS Food Standard následovala v roce 2007, což dodnes potvrzuje každoroční audit.